پارک ساعی نام یک بوستان در منطقه ۶ شهرداری تهران است که کار ساخت آن بیش از ده سال به طول انجامید و حاصل آن یک فضای دلنشین و متفاوت است که بسیاری از کسانی که در تهران زندگی میکنند یا به پایتخت سفر میکنند از آن خاطره دارند. کار ساخت پارک ساعی در سال ۱۳۲۴ آغاز شد. مهندس کریم ساعی با کاشت درختهای پارک، آن را در اختیار وزارت کشاورزی قرار داد و استاد حسن محجوبی وظیفه طراحی آن را در دهه ۴۰ شمسی بر عهده گرفت.
استاد محجوبی به غیر از طراحی پارک ساعی، کار نظارت بر ساخت پارکهای ملت و نیاوران را هم بر عهده داشت. عملیات ساخت بوستان ساعی در سال ۱۳۴۲ آغاز شد و تا سال ۱۳۵۲ ادامه داشت. پارک ساعی ۱۲ هکتار مساحت دارد.
در پارک ساعی تعداد زیادی مجسمه حیوان قرار دارد که با جزییات خوبی ساخته شدهاند که البته بعضی از آنها توسط افراد شهروندنما در طی این سالها آسیب جدی دیدهاند و نیاز به مرمت دارند. بخش دیگر این پارک،بخش حیات وحش و پرندگان است. در این قسمت انواع حیوانات و پرندگان از جمله همستر، غاز، قو، مرغابی، سنجاب، طوطی وحشی و لاکپشت و اردک و پرندگان دیگر نگهداری میشوند. این قسمت به شیوه باغهای ژاپنی ساخته شده است. همچنین در پارک ساعی بیش از ۱۷ گونه گیاه کاشته شده است که از جمله آنها میتوان به چنار، کاج، سرو شیرازی، سرو نقرهای ،سرو بادبزنی ،سرو تبری ،برگبو، افرا، نارون، سدروس، ماگنولیا، یاس وحشی، ژنیگو، زالزالک، سیب و گردو اشاره کرد.
آدرس : پارک ساعی از سمت غرب به خیابان ولیعصر و از سمت شرق به خیابان وزرا ختم میشود.