آدرس: -
تلفن: -
وبسایت: http://www.singaporeair.com
درباره سنگاپور ایرلاینز کارگو
در تاریخ ۱ ماه مه سال ۱۹۴۷، شرکت هواپیمایی تحت عنوان مالاین ایر ویز در سنگاپور تاسیس شد. امروزه ما این کمپانی را به عنوان شرکت هواپیمایی سنگاپور در جهان می شناسیم. سنگاپور ایر لاینز با در دست داشتن ۱۱۱ فروند هواپیمای فوق مجهزو پرواز به تمامی قاره های جهان، به حق یکی از ۵ شرکت هواپیمایی برتر در سراسر جهان می باشد. شرکت هواپیمایی سنگاپور در سال ۲۰۱۱، حدود ۱۶/۹ میلیون مسافر و در سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۸ میلیون مسافر را در سراسر جهان جا به جا نموده است. این شرکت در سال ۲۰۱۰ به عنوان دومین شرکت بزرگ هواپیمایی جهان شناخته شد و علت آن هم در آمد ۱۴ میلیارد دلاری این ایر لاینز بود. البته نا گفته نماند که این ایر لاین تنها در زمینه ی پرواز و سیر و سفر در آسمان ها فعالیت ندارد! شرکت هواپیمایی سنگاپور، حامی و اسپانسر اصلی تیم ملی فوتبال سنگاپور نیز هست. یکی از هواپیمایی هایی که از شرکت های تابعه ی سنگاپور ایر ویز است، شرکت ترید ویندز می باشد که البته در حال حاضر به سیلک ایر تغییر نام داده است.
این شرکت در ۳۰ مقصد، خدمات پروازی ارائه می دهد. یکی از نکات جالبی که درباره ی این ایرلاین وجود دارد این است که، هواپیمایی سنگاپور اولین هواپیمای ۴۰۰-۷۴۷ بوئینگ را برای پرواز های تجاری بر بالای آسمان آب های اقیانوس آرام به پرواز در آورد. این که می گوییم سنگاپور ایرلاینز در جهان یکی از مجهز ترین ناوگان های هواپیمایی را دارا است به این خاطر است که علاوه بر ناوگانمجهزی که امروزه در دست این ایرلاین است، در سپتامبر سال ۱۹۹۸ با ارائه ی مجموعه ای جدید از محصولات و خدمات به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار استانداردهای جدیدی را در کلاس های پروازی خود ایجاد کرد. سنگاپور ایرلاینز، شرکت باری سنگاپور کارگو را به عنوانی شرکتی تابع از خودش در سال ۲۰۰۱ تاسیس کرد. می توان گفت این شرکت روز به روز وسعت خود ار افزایش می دهد. در سال ۲۰۰۴ ،این شرکت با استفاده از هواپیمای ایرباس، اولین پرواز بدون توقف خود را اول به لس آنجلس و بعد به نیویورک جشن گرفت.
در سال ۲۰۱۶، شرکت هواپیمایی سنگاپور از طرف سایت worldairlineawards به عنوان سومین شرکت برتر هواپیمایی شناخته شد و در این زمینه گوی سبقت را از شرکت های هواپیمایی عربی ربود. سنگاپور ایرلاینز با برتری در طراحی فضای مناسب برای سرنشینان، خدمات کترینگ عالی در جهان معروف شده است. سوئیتهای مخصوص این ایرلاین توسط طراح مشهور فرانسوی جان جاکوس کوست (Jean-Jacques Coste)، طراحی شدهاند، ترکیبی از راحتی و لوکس بودن را با خود به همراه خود برای مسافران می آورند. البته ناگفته نماند که این سوئیتهای لوکس فقط مخصوص هواپیماهای ایرباس A380 هستند. غذاهای مخصوص و بی نظیر این ایر لاین از نظر تنوع و کیفیت، زبانزد تمامی مسافران است.
جوایز هواپیمایی سنگاپور
سومین ایرلاین برتر دنیا در سال ۲۰۱۶
برترین ایرلاین آسیا در قسمت First Class در سال ۲۰۱۶
برترین ایرلاین دنیا از دیدگاه Business Traveler در سال ۲۰۱۶
برترین ایرلاین آسیا از دیدگاه Business Traveler در سال ۲۰۱۶
برترین ایرلاین دنیا از دیدگاه Business Traveler در قسمت کلاس اقتصادی در سال ۲۰۱۶
دومین ایرلاین برتر سال ۲۰۱۵
کد یاتا: SQ
کد ایکائو: SIA
ناوگان هواپیمایی سنگاپور
هواپیمایی سنگاپور با در اختیار داشتن ۱۱۱ هواپیمای مجهز و ۹۲ هواپیمای در دست سفارش در شمار بزرگترین شرکتهای هوایی دنیا قرار دارد.
Airbus A330-300
تعداد: ۲۶ فروند
Airbus A350-900
تعداد: ۱۰ فروند
Airbus A380-800
تعداد: ۱۹ فروند
Boeing 777-200
تعداد: ۱۱ فروند
Boeing 777-200ER
تعداد: ۱۲ فروند
Boeing 777-300
تعداد: ۶ فروند
Boeing 777-300ER
تعداد: ۲۷ فروند
کلاسهای پرواز
۱. سوئیت کلاس (Suites)
بالاترین کلاس خطوط هواپیمایی سنگاپور سوئیت کلاسمیباشد که لوکسترین کلاس پرواز در این شرکت هواپیمایی میباشد و پرواز آن به پرچمدار شرکت ایرباس A380 اختصاص دارد.
مسافران در این حالت به طور اختصاصی از فضای خود استفاده میکنند و کابینهایی با درهای کشویی به طور کامل حریم خصوصی آنان را حفظ میکند. فضای داخل کابینها در زیباترین شکل ممکن طراحی شده است و یک تخت خواب مستقل از صندلی در آنجا وجود دارد.
۲. فرست کلاس (First Class) یا درجه یک
طبقهبندی دیگر، فرست کلاس یا پرواز درجه یک میباشد که در درجه پایینتری از سوئیت کلاس قرار دارد ولی نسبت به سایر کلاسهای دیگر در بالاترین درجه میباشد.
کابین فرست کلاس اغلب تعداد معدودی صندلی دارد و در اکثر مواقع در جلوی هواپیما قرار دارد، البته در هواپیماهای ملخدار به دلیل کاهش صدا این کابین را در پشت هواپیما میسازند.
این کلاس از نظر نوع صندلی و فضای نشستن و همچنین امکاناتی که برای این طبقهبندی قرار میدهند در بهترین حالت ممکن میباشد. در هواپیمایی سنگاپور دو مدل فرست کلاس وجود دارد : «فرست کلاس» (First Class) و «فرست کلاس جدید» (New First Class).
۳. بیزینس کلاس (Business Class) یا درجهی تجاری
پروازهای درجه تجاری یا بیزینس کلاس از درجه پایینتری نسبت به فرست کلاس قرار دارند و ارزانتر میباشند؛ ولی امروزه به دلیل رقابت خطوط هواپیمایی و توجه مسافران به این بخش، امکانات بسیار عالی را در این کلاس قرار میدهند.
این کلاس در هواپیمایی سنگاپور به سه بخش تقسیم میشود: Business Class، New Business Class و Regional Business Class. که تفاوت اصلی آنها در طراحی صندلیها میباشد.
۴. کلاس پرمیوم اکونومی
کلاس پرمیوم اکونومی کلاسی است که در بعضی از خطوط هواپیمایی ارائه میگردد. این کلاس در سطح پایینتری نسبت به کلاسهای قبلی دارد اما در بعضی از پروازها این کلاس در حد کلاس تجاری میباشد.
این کلاس در هواپیمایی سنگاپور در یک طراحی عالی، فضای مناسبی را ایجاد کرده است که مسافران راحتی بیشتری داشته باشند.
در صندلیها دو درگاه USB برای اتصال کامپیوتر و شارژ دستگاههای الکترونیکی تعبیه شده است و روبروی صندلی هر فرد، فضایی برای قرار دادن مجله و اجسام کوچک وجود دارد.
برای سرو غذا نیز مسافران میتوانند ۲۴ ساعت قبل، از منوی تعیین شده برای این کلاس پرواز، سفارش خود را تعیین کنند.
کلاس اکونومی یا اقتصادی
کلاس اکونومی یا اقتصادی ارزانترین نوع پرواز میباشد ولی هواپیمایی سنگاپور حتی در این کلاس خود، بهترین امکانات و خدمات را برای مسافران خود دارد و در هر نوع کلاسی برترین میباشد.
این بخش خود به دو دسته Economy Class و New Economy Class تقسیم میشود که تفاوت آنها در صندلی آنها میباشد و در مدل جدید، راحتی صندلیها بهبود بیشتری داشته است.
کلاس اکونومی هم منوی غذایی مختص به خود را دارد و خدمات بسیار خوبی را عرضه میکند و مقرون به صرفهترین پرواز برای خانوادههامیباشد.
در نهایت این هواپیمایی سومین هواپیمایی برتر دنیا در سال ۲۰۱۶ شناخته شد و در کلاسهای متفاوت نیز جوایز بسیاری کسب کرده است و جزو ۵ شرکت هواپیمایی برتر دنیا میباشد.
پذیرایی و خدمات
صندلیهای عریض و راحت و نیز استفاده از نمایشگرهای LCD از جمله امکانات هواپیماهای این شرکت به شمار میرود. خطوط هوایی سنگاپور، در هر پرواز طیف گستردهای از غذاها را به مسافران خود عرضه میکند. این غذاها به نوعی متناسب با ملیت مسافران ارائه میشود. به عنوان مثال در پروازهایی که به مقصد ژاپن، چین و هند صورت میگیرد، غذاهایی همچون Kyo-Kaiseki (شام محلی ژاپنیها) و Shahi Thali عرضه میشود.
در تازهترین اقدام صورت گرفته توسط خطوط هوایی سنگاپور، این شرکت از کابینهای درجه یک خود رونمایی کرد که توسط طراحان مطرح شرکت BMW طراحی شدهاند.
بار مجاز
میزان بار مجاز داخل کابین در پروازهای هواپیمایی سنگاپور ۷ کیلوگرم و قسمت بار بسته به کلاس پرواز از ۳۰ تا ۵۰ کیلوگرم است.
مقصدهای هواپیمایی سنگاپور
قاره آفریقا
آفریقای جنوبی (کیپ تاون، ژوهانسبورگ)
قاره آسیا و اقیانوسیه
استرالیا (آدلاید، بریزبن، ملبورن، پرت، سیدنی)
نیوزیلند (اوکلند، کریست چرچ)
هندوستان (احمد آباد، بنگلور، چنای، دهلی نو، بمبئی، کلکته، برونئی دالاسلام، بندر سری بگاوان)
تایلند (بانکوک)
چین (پکن، گوانگژو، هنگ کنگ، شانگهای)
سری لانکا (کلمبو)
اندونزی (دنپاسار، جاکارتا، مدان، سورابایا)
بنگلادش (داکا)
ژاپن (فوکوئوکا، ناگویا، اوکیناوا، اوساکا، ساپورو، توکیو)
ویتنام (هانوی، هوشیمینه)
مالزی (کوالالامپور)
مالدیو (ماله)
فیلیپین (مانیل)
کره جنوبی (سئول)
تایوان (تایپه)
میانمار / برمه (یانگون)
قاره اروپا
هلند (آمستردام)
یونان (آتن)
اسپانیا (بارسلونا)
آلمان (فرانکفورت، مونیخ)
دانمارک (کپنهاگ)
ترکیه (استانبول)
انگلستان (لندن، منچستر)
ایتالیا (رم، میلان)
روسیه (مسکو)
فرانسه (پاریس)
سوئیس (زوریخ)
قاره آمریکا
آمریکا (هیوستون، لس آنجلس، نیویورک، سان فرانسیسکو)
برزیل (سائوپائولو)
خاورمیانه
امارات متحده عربی (دبی)
عربستان سعودی (جده)
حوادث
دوشنبه ۲۷ ژوئن ۲۰۱۶ پرواز شماره SQ368 هواپیمایی سنگاپور از فرودگاه Changi سنگاپور در ساعت ۲:۵ بهوقت محلی به مقصد فرودگاه میلان (Milan-Malpensa Airport) ایتالیا پرواز میکند. خلبان این هواپیمای مسافربری پس از آنکه متوجه بروز نقص فنی در موتور آن شد موضوع را به مسئولان برج مراقبت فرودگاه چانگی اطلاع داده و برای فرود اضطراری مجدد به فرودگاه باز میگردد. خوشبختانه ماشینهای آتشنشانی آتش را خاموش میکنند و بعد از آن همهی ۲۲۲ مسافر با ۱۹ خدمه پرواز بدون هیچگونه جراحتی هواپیما را ترک میکنند.