امروز: سه شنبه 13 آذر 1403 | Tuesday 3 December 2024

آدرس دفتر مرکزی: نایروبی، کنیا

تلفن: -

وبسایت: www.kenya-airways.com 


 درباره هواپیمایی کنیا ایرویز

این شرکت در سال ۱۹۷۷ پس از انحلال شرکت هواپیمایی آفریقای شرقی تاسیس شد. تا سال ۱۹۹۵ کنیا ایر ویز جز شرکت های دولتی آفریقایی محسوب می شد و کاملا متعلق به به دولت کنیا بود اما، در سال ۱۹۹۶ در پی خصوصی سازی کنیا ایر ویز به عنوان اولین شرکت هواپیمایی خصوصی که حامل پرچم آفریقا بود، موفق به انجام این کار شد. این ایر لاین در ابتدا با ۲ فروند هواپیمای بوئینگ که از شرکت میدلندز ایرویز که متعلق به کشور انگلیس است، اولین پرواز های این ایرلاین را در مسیر نایروبی- فرانکفورت- لندن انجام شد. در طی سال های بعدی مسیرهای پروازی این شرکت هواپیمایی به آدیس آبابا، آتن، بمبئی، مصر، کپنهاگ، فرانکفورت، جده، کامپالا، زوریخ، … و مسیرهای بسیار دیگری در قاره های اروپا و آفریقا افزایش پیدا کرد. در سال ۱۹۸۲، اولین پرواز این شرکت به سمت قاره ی آسیا به مقصد بمبئی افتتاح کرد. بین دهه های ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۰ این شرکت با اجاره ی هواپیماهای جدید و همچنین افتتاح مسیرهای جدید پروازی، بسیار سطح پرواز ها و کار خود را گسترش داد.

در حال حاضر این شرکت به عنوان یک شرکت خصوصی- عمومی در حال فعالیت است و سهام دارانش نیز از همین طیف هستند. دولت کنیا با ۲۹٫۸ درصد سهام و شرکت کی. ال. ام با ۲۶٫۷۳ در صد سهام سهامداران اصلی این شرکت هستند. باقی سهام که شامل ۴۳٫۴۷ درصد است، در بازار بورس کنیا بین سهامداران خصوصی معامله می شود. از ژوئن سال ۲۰۱۰ شرکت هواپیمایی کنیا ایر ویز به عنوان یکی از اعضای اسکای تیم شناخته شد. همانطور که بالا تر اشاره کردیم این ایر لاین آفریقایی به عنوان یکی از اپراتورهای پیشروی قاره ی بزرگ آفریقا است و بعد ازشرکت های آفریقای جنوبی ایر ویز، هواپیمایی اتیوپی و اجیپت ایر به عنوان چهارمین اپراتور برتر هواپیمایی و پر طرفدار قاره ی آفریقا شناخته می شود. در حال حاضر دفتر مرکزی این ایرلاین در شهر نایروبی قرار دارد و قطب آن فرودگاه بین المللی جوموکنیاتا(Jomo Kenyatta International Airport) است. جالب است بدانید که این شرکت در سال ۲۰۰۵ طرح روی بدنه ی هواپیماهای خود را تغییر داد.

کد یاتا: KQ

کد ایکائو: KQA


ناوگان

هواپیماهای شرکت هواپیمایی کنیا ایر ویز
بوئینگ ۷۸۷-۸ Boeing

بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰

بوئینگ ۷۷-۷۰۰

بوئیگ ۷۳۷-۳۰۰F

امبریر E190 Embraer


 کلاس های پروازی
بیزینس کلاس: امکانات این کلاس پروازی در هواپیماهای کنیا ایرویز بسیار بالا است و حس راحتی را برای مسافرین خود به ارمغان می آورد. هر ۳ ماه یک بار منوی غذایی این پرواز از نوشیدنی تا مواد خوراکی و غذایی، همگی به روز رسانی می شوند. صندلی های راحت با لگ روم، مانیتورهای لمسی شخصی از جمله ی امکاناتی است که در پروازهای بیزینس کلاس کنیا ایرویز در اختیار مسافرین این شرکت قرار می گیرد. نکته ی دیگری که درباره ی امکات پروازی این شرکت هواپیمایی آفریقایی می توانیم به شما بگوییم این است که این شرکت برای پروازهایی با مسافت های مختلف، تدابیر ویژه اندیشیده است. به طور مثال: در پروازهای طولانی به علت کم شدن رطوبت کابین، خشکی چشم و وسنگینی هوا و خارش پوستی پیش می آید. کنیا ایر ویز در این پروازها از تکنولوژی هیدراته کردن هوا و فضای کابین هواپیما استفاده می کند تا از این مشکل جلوگیری کند.


قوانین و مقررات

در تمامی پرواز های بین المللی می توانید با خود دو چمدان ۳۲ کیلوگرمی به همراه داشته باشید. این میزان بار در پرواز های داخلی به ۱ چمدان ۳۲ کیلوگرمی می رسد.
به خاطر داشته باشید که حتما بر روی چمدان های خود، لوگوی کنیا ایر ویز را به محض دریافت بچسبانید.
از به همراه داشتن وسایلی همچون؛ وسایل آتش زا، سلاح های سرد و گرم، گازها، وسایلی که آغشته به رادیو اکتیو هستند. در کل وسایلی که به صورت کلی باعث شوند که امنیت و سلامت مسافرین دیگر هواپیما مورد مخاطره واقع شود، اجتناب کنید.

اگر به همراه خود حیوانی را می آورید حتما باید در هنگام خرید و رزرو بلیط خود به کنیا ایر ویز اطلاع دهید. در نظر داشته باشد که شما به هیچ عنوان این اجازه را ندارید که حیوان خود را داخل کابین ببرید بلکه حیوان شما در کیف مخصوص حیوانات قرار می گیرد و به وسیله ی هواپیماهای کارگو حمل می گردد.


حوادث

در ۳۰ ژانویه ۲۰۰۰ هواپیمای ایرباس A310-304 این شرکت که از شهر آبیجان پایتخت ساحل عاج به سمت نایروبی در حرکت بود با ۱۷۹ مسافر که ۱۰ تای آن ها کادر و خدمه پرواز بودند به داخل اقیانوس اطلس سقوط کرد. در این حادثه ۱۶۹ نفر جان خود را از دست دادند، این نخستین حادثه منجر به مرگ برای این شرکت بود. در ۵ می ۲۰۰۷ پرواز شماره ۵۰۷ این شرکت که با بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ در حال پرواز بود چند دقیقه بعد از اینکه از روی باند فرودگاه نایروبی بلند شد به داخل باتلاق افتاد، همه ۱۱۴ مسافری که داخل این هواپیما بودند در این حادثه کشته شدند.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره نویسنده

در این قسمت مختصری از نویسنده نوشته میشود

نویسنده سمیه تعداد مطالب 216 نمایش مطالب نویسنده

لیست خطوط هوایی