امروز: شنبه 3 آذر 1403 | Saturday 23 November 2024

آدرس دفتر مرکزی: هانوی، ویتنام

تلفن: -

وبسایت: www.vietnamairlines.com 


 درباره هواپیمایی ویتنام ایرلاینز

همانطور که در ابتدا گفتیم و از اسم این ایرلاین بر می آید، این شرکت هواپیمایی حامل پرچم کشور ویتنام است و از قضا یکی از قدیمی ترین و ریشه دارترین ایرلاین های این کشور می باشد. شرکت هواپیمایی ویتنام به زبان ویتنامی Hãng Hãng không Quốc gia Việt Nam گفته می شود.

این شرکت در ژانویه ی سال ۱۹۵۶ در هانوی (Hanoi)، پایتخت کشور ویتنام و در ناحیه ی لانگ بیون تاسیس گشت. نام اولیه ی این ایرلاین، نورث ویتنام (North Vietnamese) بوده است. در ابتدا این ایرلاین به عنوان بخشی از نیروی هوایی برای اهداف غیرنظامی در راستای اهداف دو کشور چین وجماهیر شوروی سابق ایجاد شد.

پس از این که جنگ تمام شد این شرکت به یک شرکت هواپیمایی خصوصی تبدیل و مجددا تاسیس گشت اما، در ادامه این ایرلاین در سال ۱۹۸۹ میلادی تبدیل به یک شرکت هواپیمایی با سهام و مدیریت دولتی شد. ناوگان هواپیمایی اولیه ی این ایرلاین شامل هواپیماهای لیوشن و لی سونوف لی بوده است.

به دنبال قانون های منع کننده ی دولت ویتنام، این شرکت اجازه ی خرید هواپیما و یا قطعات آن را از برخی کشورها را نداشت. قطب مرکزی و اصلی این شرکت هواپیمایی، فرودگاه بین المللی نوا به (Noi Bai International Airport) که آن را به عنوان فرودگاه بین المللی هانوی نیز می شناسند، می باشد.

ویتنام ایرلاینز علاوه بر این که به ۱۷ کشور مختلف پرواز دارد و ۶۴ نقطه پروازی مختلف را تحت پوشش پوازی خود قرار می دهد، با کشورهای مختلف از جمله ی این ۱۷ کشور همکاری در زمینه ی ارائه ی خدمات مشترک دارد.

در ادامه ی بررسی تاریخچه ی شرکت هواپیمایی ویتنام باید این نکته را به شما بگوییم که این شرکت از اولین روزهای فعالیت خود تا اوایل دهه ی ۹۰ میلادی، به علت شرایط خاص این کشور و همچنین عوامل مختلفی از جمله وضعیت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور ویتنام، این ایرلاین به عنوان یک ایرلاین کوچک با فعالیت های جزئی، نقشی کوچک در صنعت حمل و نقل هوایی در جهان و منطقه ی جنوب شرقی آسیا ایفا می نمود.

از زمانی که دولت ویتنام سعی بر عادی سازی و بهبود روابط خود با دیگر کشورهای جهان مخصوصا کشورهای صنعتی جهان نمود، این شرکت شروع به شکوفایی در این مسیر و عرصه نمود.

اولین بهره ای که ویتنام ایرلاینز از این وضعیت برد این بود که توانست ناوگان پیر و فرسوده ی خود را که علننا پرواز با آن ریسک محسوب می شد را با هواپیماهای جدید و مدرن، جوان سازد.

در راستای همین اقدامات، دولت ویتنام ۲۰ شرکت مختلف را برای همکاری های خدماتی با شرکت هواپیمایی ویتنام در زمینه ی ارائه ی خدمات بیشتر، جدیدتر و بهبود و نظارت بر آن ها بسیج نمود.

در سال ۲۰۱۰ میلادی، شرکت هواپیمایی ویتنام با یک بازسازی اساسی و البته محدود به درون سازمانی روبرو شد و کلیه ی ارکان اساسی آن از مدیر کل تا مدیر طبقات هفتگانه ی طبقات مختلف دفتر مرکزی این ایرلاین با تغییر روبرو شدند. مدیر جدید توسط شخص نخست وزیر ویتنام انتخاب شد و تحت نظارت شخصی این مقام نیز می باشد.

شرکت هواپیمایی ویتنام ایرلاینز به عنوان یک شرکت هواپیمایی، نقش مهم و اساسی را در توسعه ی اقتصادی کشور ویتنام ایفا نموده است.

این شرکت هواپیمایی بسیاری از شرکت های کوچک تر و تابعه ی هواپیمایی را مورد نظارت خود قرار داده است و با چندین شرکت هواپیمایی دیگر در کشورهای همسایه ی خود همچون: جت استار پسفیک ایرلاینز (Jetstar Pacific Airlines) و شرکت هواپیمایی ملی کامبوج همکاری می نماید و درآمد کسب می نماید.

از دیگر خدماتی که این شرکت ارائه می نماید و از آن درآمد نیز کسب می نماید، سرمایه گذاری های این شرکت در صنایع هواپیمایی و همچنین اجاره ی هواپیماهای خود، خدمات تعمیر و نگهداری هواپیماها و یا حتی زمین های نگهداری آن ها می باشد.

از اهداف این شرکت در آینده این است که بتواند قطعات هواپیما را بسازد و تولید نماید. از دیگر خدماتی که شرکت هواپیمایی ویتنام انجام می دهد، حمل بار و ارائه ی خدمات کارگو می باشد.

و اما سال سرنوشت ساز ۲۰۱۰ تنها با تغییرات اساسی درون سازمانی برای ویتنام ایرلاینز به پایان نرسید. این شرکت در ژوئن سال ۲۰۱۰ میلادی به عضویت اتحادیه ی اسکای تیم (SkyTeam) درآمد. ویتنام ایرلاینز در بین کشورهای همسایه ی خود به عنوان یکی از اولین ها در زمینه ی پیوستن و پذیرش این اتحادیه بود.

از جمله ی برنامه ریزی های این ایرلاین برای اهداف بلند مدت آینده اش این است که علاوه بر بهبود خدمات و گسترش آن، تا سال ۲۰۲۰ میلادی تبدیل به یکی از بزرگ ترین شرکت های حامل خدمات هوایبی و مسافربری در قسمت جنوب شرقی آسیا شود.

در حال حاضر این شرکت در منطقه ی خود، دومین است. این شرکت در سال ۲۰۰۹ میلادی، بیش از ۹٫۳ میلیون نفر مسافر و بیش از ۱۱۵٫۱۰۰ تن انواع مرسولات و بسته‌ های پستی را به نقاط مختلف پروازی خود منتقل نموده است.

کد یاتا: VN

کد ایکائو: HVN


 کلاس های پروازی

بیزینس کلاس: این کلاس پروازی ویتنام ایرلاینز، دارای خدمات متفاوتی برای مسافرنش است. صندلی های راحت و استاندارد، فضای مخصوص به کار، قابلیت تبدیل این فضا به فضای کاری، منوی متفاوت، خدمات دیجیتال و همچینین ارذائه ی خدمات اینترنت برای مسافرین در حین پرواز از جمله ی خدمات این کلاس پروازی می باشد.

پرمیوم اکونومی: این کلاس پروازی در واقع راحت تر و مجهز تر از پروازهای اکونومی کلاس است. پروازی راحت با صندلی های استاندارد و فضای لگ روم اضافه و همچنین مانیتورهای لمسی مخصوص هر مسافر از جمله خدمات این کلاس پروازی از شرکت هواپیمایی ویتنام ایرلاینز است.

اکونومی کلاس: بهترین توصیفی که می توان از کلیه ی خدمات این سفر برای مسافرین این ایرلاین برشمرد، در یک جمله این است: کلیه ی خدمات این پرواز برای بیشترین حد از راحتی همه ی مسافران تداریک دیده شده است.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

درباره نویسنده

در این قسمت مختصری از نویسنده نوشته میشود

نویسنده سمیه تعداد مطالب 216 نمایش مطالب نویسنده

لیست خطوط هوایی